Gombás-baconös hús

Gombás-baconös hús

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 6 szelet karaj
  • 6 szelet bacon
  • kakukkfű
  • olaj
  • 2 dl húsleves
  • 50 dkg gomba
  • fél fej lilahagyma
  • foghagymakrém
  • 1 tányér liszt
  • bors

Elkészítés:

Elkészítés:

Pirítsuk meg az apróra vágott lilahagymát olajon!

Rakjuk bele a gombát, sót, kakukkfüvet és borsot! Pároljuk puhára fedő alatt!

Klopfoljuk ki a húst, kenjük meg a fokhagymakrémmel, majd fektessünk rá fél szelet bacont!

Tegyünk a 2 kanálnyit a gombából is! Hajtsuk ketté a húst, majd tűzzük meg fogvájóval!

Forgassuk meg a lisztben, és süssük meg olajban!

Öntsük alá a húslevest! Szórjuk meg grillfűszerkeverékkel! Pároljuk puhára! Vegyük ki a húsokat! Dobjuk bele a sűrű szaftba a gombát és a szalonnát! Pakoljuk vissza a húsokat, majd tálaljunk!

Hasonló receptek