Gombafejek kacsamájpástétommal

Gombafejek kacsamájpástétommal

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

2 személynek:

  • 15 db csiperkegomba feje
  • 10 dkg kacsamájpástétom
  • 10 dkg trappista sajt
  • őrölt feketebors
  • 10 dkg rizs
  • petrezselyemzöld
  • olívaolaj

Elkészítés:

A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom. A gombákat sózom, borsozom, s megtöltöm a májpástétommal. Beteszem az előmelegített sütőbe, s hőlégkeveréssel 180 C fokon 20 percig sütöm.

Közben a rizst felteszem főni, lereszelem a sajtot, s aprítom a petrezselymet.

Majd a gombákra teszem a sajtot, s további 10 percig sütöm.

Neked ajánljuk