Gombafejek juhtúrós töltelékkel

Gombafejek juhtúrós töltelékkel

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg gomba
  • 20 dkg juhtúró
  • 12 dkg margarin
  • 3 dl tejföl
  • 2 hagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

6 dkg margarinon dinsztelem üvegesre a hagymát.A gombák tönkjét kivágom, felaprítom azokat és a hagymához adom, majd a juhtúrót, a felaprózott petrezselymet, sózom, borsozom és jól összekeverem.Kivajazott jénaiba rakom a megtöltött gombafejeket, úgy hogy a töltelék nézzen felfelé.Meglocsolom a gombákat tejföllel és a többi margarinnal és 20 percig sütöm előmelegített sütőben 200 fokon.

Neked ajánljuk