Gombafejek fetával és olívabogyóval töltve

Gombafejek fetával és olívabogyóval töltve

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 12 fej gomba
  • 10 dkg feta sajt
  • olívabogyó
  • 1 tojás
  • 10 dkg trappista sajt
  • 4 zsemle
  • vaj
  • oregano

Elkészítés:

Elkészítés: A zsemléket felszeleteltem, megkentem vajjal, megszórtam sóval és oregánóval. Egy tepsi alját kibéleltem vele, hogy felszívja majd a gombák levét.

Megtisztítottam a gombát, a szárát kivettem, a kalapokat elrendeztem a zsemléken és megszórtam sóval. Mindegyikbe kis szelet feta sajtot és apróra vágott olívabogyót tettem. A gombafejeket megtöltöttem a felvert tojással, megszórtam oregánóval, végül reszelt trappista sajttal.

Betettem a 200 fokos sütőbe, és 30-45 perc alatt készre sütöttem.

Köretnek salátát készítettem.

(A gombát tetszés szerint tölthetőek zöldségekkel, húsevőknek virslivel.)

Hasonló receptek