Elkészítés:
A tészta alapanyagaiból tésztát dagasztunk és langyos helyen megkelesztjük.
A megkelt tésztát három részre osztjuk, rudakat formálunk belőle, amiket kinyújtunk. A tésztákra 1-1 evőkanál baracklekvárt kenünk, amit 2 evőkanál xilites darált dióval szórunk meg. Mindhárom tésztát feltekerjük, majd összefonjuk, a felvert tojással lekenjük. Barackszeletekkel díszítjük, darált dióval megszórjuk és további 20 percig kelesztjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.
Megjegyzés:
A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
diétás
,
ünnepi
,
ünnep
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
több, mint másfél óra
,
desszert
,
gyümölcsös