Gluténmentes túrótorta gyümölcsvariációkkal

Gluténmentes túrótorta gyümölcsvariációkkal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 500 g zsírszegény túró
  • 3 tojás
  • 1 citrom reszelt héja
  • 150 g eritrit
  • 8 dkg kókuszliszt vagy zabliszt
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • 200 g eper/málna/áfonya
  • a forma kikenéséhez:
  • vaj
  • liszt
  • 500 g zsírszegény túró
  • 3 db tojás
  • 1 citrom reszelt héja
  • 150 g eritrit
  • 8 dkg kókuszliszt vagy zabliszt
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • 200 g eper/málna/áfonya
  • vaj
  • liszt

Elkészítés:

A száraz és folyékony alapanyagokat külön összekeverjük, majd egybeöntjük, és alaposan elkeverjük.

Kivajazott, lisztezett formába öntjük és belenyomkodjuk a sok-sok friss gyümölcsöt.

170 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük, majd díszítjük.

Megjegyzés:

A receptet Sreiber Petra küldte be. Köszönjük!