Gluténmentes töltött hús baconba tekerve

Gluténmentes töltött hús baconba tekerve
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 szelet hús
  • 6 főtt tojás
  • ízlés szerint fűszerek
  • 2 nyers tojás
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • 5 szelet Bacon szalonna
  • 5 szelet hús
  • 6 főtt tojás
  • fűszerek
  • 2 nyers tojás
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • 5 szelet Bacon szalonna

Elkészítés:

A húst kicsit klopfoljuk, sózzuk.

A nyert tojást alaposan elkeverjük az útifűmaghéjjal, belekeverjük az apróra vágott főtt tojást, és a finomra vágott petrezselyemzöldet, ízlés szerint fűszerezzük.

Az így kapott tölteléket elosztjuk a hússzeleteken, majd feltekerjük. A „húsbatyút” egy-egy szelet baconszalonnával körbetekerünk és hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük.

Sütőzacskóba tesszük és kb. 40 perc alatt forró sütőben megsütjük. Salátával tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!