Gluténmentes tésztasaláta

Gluténmentes tésztasaláta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 100 g gm tészta
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál light majonéz
  • rozmaring
  • bors
  • bazsalikom
  • petrezselyemzöld
  • sült csirkemell
  • fél tubus krémsajt
  • kevés borsó
  • fél alma
  • a tálaláshoz:
  • paradicsom
  • petrezselyemzöld
  • 100 g gm tészta
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál light majonéz
  • rozmaring
  • bors
  • bazsalikom
  • petrezselyemzöld
  • sült csirkemell
  • fél tubus krémsajt
  • kevés borsó
  • fél db alma
  • paradicsom
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük.

A tejfölt a majonézzel a krémsajttal összekeverjük, sózzuk, kevés rozmaringot adunk hozzá, majd beleforgatjuk a párolt zöldséget és az összevágott sült csirkemellet, végül a tésztát.

Tányérra szedjük és paradicsommal, petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!