Gluténmentes paradicsomos húsgombóc

Gluténmentes paradicsomos húsgombóc
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 300 g darált hús
  • 2 egész tojás
  • bors
  • paprika
  • őrölt kömény
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • 150 g előfőzött rizs
  • 1 l házi paradicsomszósz
  • 300 g darált hús
  • 2 egész tojás
  • bors
  • paprika
  • őrölt kömény
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • 150 g előfőzött rizs
  • 1 l házi paradicsomszósz

Elkészítés:

A darált húst a tojásokkal, útifűmaghéjjal, az előfőzött rizzsel és ízlés szerint sóval, borssal, őrölt köménnyel összekeverjük, majd 10 percig állni hagyjuk.

Gombócokat készítünk belőle, tálba tesszük, felöntjük a paradicsomszósszal és kis lángon 1 órán át főzzük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!