Gluténmentes palacsinta áfonyás ricottával

Gluténmentes palacsinta áfonyás ricottával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • a palacsintához:
  • 100 g gm. kenyér liszt
  • 250 ml tej
  • 2 tojás
  • 10 g olaj
  • 2 evőkanál xilit
  • pici citromhéj
  • a sütéshez:
  • kevés olaj vagy kókuszolaj
  • a töltelékhez:
  • 250 g ricotta
  • 2 evőkanál xilit
  • pár szem áfonya
  • 1 dl Hulala tejszín
  • 100 g gm. kenyér liszt
  • 250 ml tej
  • 2 db tojás
  • 10 g olaj
  • 2 evőkanál xilit
  • pici citromhéj
  • kevés olaj vagy kókuszolaj
  • 250 g ricotta
  • 2 evőkanál xilit
  • pár szem áfonya
  • 1 dl Hulala tejszín

Elkészítés:

A palacsinta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd kevés zsiradékon a palacsintákat kisütjük.

A töltelék hozzávalóit tejszín kivételével összekeverjük, majd belefogatjuk a felvert tejszínhabot is. A palacsintákba töltjük, és ízlés szerint díszítve tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti