Gluténmentes néró

Gluténmentes néró

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 100 g mester süteményliszt
  • 150 g mester kenyérliszt
  • 200 g Liga margarin
  • 100 g por xilit
  • 5 tojássárgája
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 1 evőkanál tejföl (ha szükséges)
  • valamint:
  • baracklekvár
  • tejcsokoládé

Elkészítés:

A hozzávalókat összedolgozzuk, ha száraznak találjuk, egy kanál tejföllel lágyabbá tesszük.

Nyomózsákba töltjük és kis halmokat nyomunk a sütőpapírra. 180 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.

Házi baracklekvárral összeragasztjuk őket, majd a vízgőzön megolvasztott csokoládéval csíkokkal díszítjük.

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk