Gluténmentes narancsban sült muffin

Gluténmentes narancsban sült muffin
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 100 g rizsliszt
  • pici sütőpor
  • 2 evőkanál xilit
  • 50 g olvasztott Liga margarin
  • 1 tojás
  • kb. 80 g tej
  • 1 teáskanál kakaópor
  • fél narancs héja és leve
  • valamint:
  • 3 db narancs
  • 100 g rizsliszt
  • pici sütőpor
  • 2 evőkanál xilit
  • 50 g olvasztott Liga margarin
  • 1 tojás
  • 80 g tej
  • 1 teáskanál kakaópor
  • fél db narancs héja és leve
  • 3 db narancs

Elkészítés:

A száraz, nedves hozzávalókat egybekeverjük. A narancsokat kettévágjuk (3 db), kipréseljük a levét, kikaparjuk, muffin formába állítjuk. Belekanalazzuk a tésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!