Gluténmentes mini fasírt saláta ágyon

Gluténmentes mini fasírt saláta ágyon
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 250 g darált hús
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • 2 tojás
  • bors
  • kömény
  • fokhagyma
  • pici pirospaprika
  • a tálaláshoz:
  • friss saláta
  • feta sajt
  • sült répa
  • 250 g darált hús
  • 2 teáskanál útifűmaghéj
  • 2 db tojás
  • bors
  • kömény
  • fokhagyma
  • pici pirospaprika
  • friss saláta
  • feta sajt
  • sült répa

Elkészítés:

A sütőt 200 fokra előmelegítjük.

A darált húst a fűszerekkel összekeverjük, majd kisebb gombócokat formázunk belőle és olajozott sütőpapírra tesszük. Az előmelegített sütőbe toljuk, kb. 2 perc múlva megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük, majd friss salátával, fetával, sült répával tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!