Gluténmentes datolyaszilvás-túrós zabpehely süti

Gluténmentes datolyaszilvás-túrós zabpehely süti
Elkészítési idő
1,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg túró
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál tejföl
  • 10 evőkanál gluténmentes zabpehely
  • 5 csepp folyékony édesítőszer
  • 1 db datolyaszilva
  • 50 dkg túró
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál tejföl
  • 10 evőkanál gluténmentes zabpehely
  • 5 csepp folyékony édesítőszer
  • 1 db datolyaszilva

Elkészítés:

A tojásokat egy tálba ütjük és villával felverjük. Többi hozzávalót a meghámozott és apró kockára vágott datolyaszilvával együtt hozzáadjuk és 15 percig pihentetjük.

Egy kapcsos tortaformát kókuszzsírral vékonyan kikenjük, beleöntjük a masszát és tűpróbáig sütjük.

Miután megsült, kihűlt, kivesszük a formából és felszeleteljük.

Megjegyzés:

A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!