Gluténmentes csokis kockák

Gluténmentes csokis kockák
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • kb. 20 szelethez:
  • 60 dkg rebarbara
  • 4 banán
  • 4 tojás
  • 25 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 2 evőkanál holland kakaópor
  • 50 ml kókusztej
  • 2 evőkanál eritritol
  • 1/2 vaníliarúd kikapart magja
  • 60 dkg rebarbara
  • 4 db banán
  • 4 db tojás
  • 25 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 2 evőkanál holland kakaópor
  • 50 ml kókusztej
  • 2 evőkanál eritritol
  • 1/2 vaníliarúd kikapart magja

Elkészítés:

A rebarbarát megmossuk, félre tesszük. A banánt meghámozzuk, húsát tálban villával összetörjük, és a többi hozzávalót hozzáadva kézi habverővel jól elkeverjük.

A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.

Egy 25x35 cm-es tepsit kikenünk kókuszolajjal vagy kibéleljük sütőpapírral.

A tésztát a formába öntjük, ráfektetjük a rebarbarát, és kb. 1 óra alatt készre sütjük.


Megjegyzés:

Fotó: RAS / Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti