Hozzávalók:
  • 1 kerek 3 lapos piskótalap
  • 25 dkg margarin
  • 75 dkg gesztenyepüré
  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 30 dkg cukor
  • vaníliás cukor
  • rumaroma
  • 1 tábla tortabevonó
  • 5 dl tejszín
  • 1 kerek 3 lapos piskótalap
  • 25 dkg margarin
  • 75 dkg gesztenyepüré
  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 30 dkg cukor
  • vaníliás cukor
  • rumaroma
  • 1 tábla tortabevonó
  • 5 dl tejszín

Gesztenyetorta

Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

Behűtöm a tejszínt. A gesztenyecseppekhez 1,5 csomag gesztenyepürét villával összetörök, meglocsolom rumaromával, összegyúrom. Kis golyókat, majd cseppeket formázok. A hegyesebbik végüket olvasztott csokoládéba mártom.

A krémhez megfőzöm a pudingot. Félreteszem hűlni. Kikeverem habosra a margarint. A gesztenyemasszát összetöröm. Mikor kihűlt a puding, hozzákeverem a margarint, az összetört gesztenyepürét, rumaromát, vaníliás cukrot. A lapokat megtöltöm a krémmel, oldalát és tetejét is bevonom.

A behűtött tejszínt kemény habbá verem. A habbal, és a gesztenyecseppekkel.