Gesztenyetallér

Gesztenyetallér
Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • kb. 12 darabhoz:
  • 35 dkg gesztenyepüré
  • 20 dkg porcukor
  • 10 dkg baracklekvár
  • 8 dkg margarin
  • 4 db tojássárga
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1 ek. liszt
  • 35 dkg gesztenyepüré
  • 20 dkg porcukor
  • 10 dkg baracklekvár
  • 8 dkg margarin
  • 4 db tojás
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1 ek. liszt

Elkészítés:

Kikeverem a margarint, majd a tojássárgával, utána a cukorral is.

Áttört gesztenyemasszával, liszttel dolgozom el.

Tallérokat formázok belőle, és sütőpapíros tepsibe pakolom őket.

180 fokon megsütöm 15 perc alatt.

Kihűlve félbevágom mindegyiket, és lekvárral töltöm.