Gesztenyés-puncsos kókuszgolyók

Gesztenyés-puncsos kókuszgolyók
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 250 g darált keksz
  • 3 evőkanál porcukor
  • 2 db rumaroma
  • 2 dl tej
  • késhegynyi ételszínező (rózsaszín)
  • 250 gramm édesített gesztenyemassza
  • a forgatáshoz:
  • darált dió
  • kókuszreszelék
  • 250 g darált keksz
  • 3 evőkanál porcukor
  • 2 db rumaroma
  • 2 dl tej
  • késhegynyi ételszínező (rózsaszín)
  • 250 gramm édesített gesztenyemassza
  • darált dió
  • kókuszreszelék

Elkészítés:

Az alapanyagokat a gesztenyemassza kivételével összekeverjük, majd jó laposra nyomkodjuk.

A gesztenyemasszából kézzel kis golyókat formálunk (nekem 16 lett belőle), majd a golyókat befedjük a rózsaszín masszával. (Nem kell belőle sok, inkább vékonyabb legyen.)

Ezután beleforgatjuk a darált dióba vagy a kókuszreszelékbe.

Megjegyzés:

A receptet Ninnaska Ízvilág küldte be. Köszönjük!