Gesztenyés pulyka

Gesztenyés pulyka

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg főtt gesztenye
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 1/2-1 dl fehérbor
  • 5 cl konyak
  • 1/2-1 dl vörösbor
  • 1 kg pulykamellfilé

Elkészítés:

Elkészítés:

Készítsük el a pulykahúst a zöldségekkel húslevesnek!

Fűszerezzük meg a húst, majd pirítsuk át olajon! Szedjük ki!

Adjuk hozzá a bort, a reszelt gesztenyemasszát és a paradicsompürét a pecsenyeléhez! Forgassuk bele a főtt gesztenyét! Húzzuk félre, majd öntsük bele a konyakot!

Neked ajánljuk