Gesztenyés pudingos torta

Gesztenyés pudingos torta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 liter tej
  • 1,5 csomag puncs pudingpor
  • 1,5 csomag csokoládé pudingpor
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg margarin
  • 10 dkg mazsola
  • 20 dkg babapiskóta
  • 1 teáskanál Kingston rumaroma
  • 1 liter tej
  • 1,5 csomag puncs pudingpor
  • 1,5 csomag csokoládé pudingpor
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg margarin
  • 10 dkg mazsola
  • 20 dkg babapiskóta
  • 1 teáskanál Kingston rumaroma

Elkészítés:

Először is elkészítjük a csokoládé pudingot, a rajta lévő leírás szerint: fél liter tejben másfél csomag pudingport elkeverünk, és 5 evőkanál cukorral ízesítjük.

Amikor elkészült, folpackkal kibélelünk egy 24 cm tortaformát, beleöntjük, majd rumos tejbe áztatott baba piskótával gyorsan körberakjuk. Ezután a gesztenyét a margarinnal jól kikeverjük, teszünk bele egy kis rumot, majd rákenjük a piskótára és mazsolával megszórjuk. Erre ismét rumos tejbe áztatott babapiskóta jön, majd a közben elkészített puncs pudingot kenjük rá.

Végül a tejszínt felverjük, és szépen egyenletesen elsimítjuk a tetején. A tetejét, tetszés szerint díszítjük. Legalább 4 órára hűtőbe tesszük

Megjegyzés:

A receptet Szepesi Ágnes küldte be. Köszönjük!