Gesztenyekrémleves

Gesztenyekrémleves

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 9 dl tej
  • 1 teáskanál rumaroma
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • fél kávéskanál őrölt gyömbér
  • 10 db szegfűszeg
  • 20 dkg gesztenyepüré

Elkészítés:

Elkészítés:

Tegyük fel főzni 1,5 deci vízben a citromhéjat, a gyömbért, a fahéjat és a szegfűszeget!

Keverjük csomómentesre a pudingport kis tejjel! Öntsük fel a maradékkal!

Szűrjük le a fűszereket, majd adjuk hozzá a levet a tejhez!

Morzsoljuk bele a gesztenyét, és turmixoljuk össze az egészet! Főzzük az első rottyanásig! Főzés közben beletesszük a rumot.

Hasonló receptek