Gesztenyekrémleves friss gesztenyéből

Gesztenyekrémleves friss gesztenyéből
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db sárgarépa
  • kókuszzsír
  • bors
  • kakukkfű
  • kb. fél liter víz
  • 40 dkg főtt gesztenye
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál méz
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db sárgarépa
  • kókuszzsír
  • bors
  • kakukkfű
  • fél liter víz
  • 40 dkg főtt gesztenye
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál méz

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és kevés kókuszzsíron egy lábasban üvegesre pirítjuk.

Hozzáadjuk a karikára szelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és puhára főzzük.

Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk, egy evőkanálnyi mézzel édesítjük és végül botmixerrel pürésítjük.

Tejszínhabbal és gluténmentes rizsgolyókkal kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti