Gesztenyekrémes tekercs zablisztből

Gesztenyekrémes tekercs zablisztből
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 25 dkg zabliszt
  • 3 kávéskanál eritrit
  • 1 kávéskanál rumaroma
  • 1 evőkanál sárgabarack lekvár
  • 2 dkg kókuszzsír vagy kókuszolaj
  • 3 dkg kakaópor
  • 1 fél narancs reszelt héja
  • az összeállításhoz:
  • pici kókusztej
  • a tetejére:
  • kókuszreszelék
  • a töltelékhez:
  • 25 dkg cukrozatlan gesztenyepüré
  • 1 evőkanál folyékony édesít
  • 3-4 evőkanál kókusztej
  • 25 dkg zabliszt
  • 3 kávéskanál eritrit
  • 1 kávéskanál rumaroma
  • 1 evőkanál sárgabarack lekvár
  • 2 dkg kókuszzsír vagy kókuszolaj
  • 3 dkg kakaópor
  • 1 fél narancs reszelt héja
  • pici kókusztej
  • kókuszreszelék
  • 25 dkg cukrozatlan gesztenyepüré
  • 1 evőkanál folyékony édesít
  • 3-4 evőkanál kókusztej

Elkészítés:

Az alapanyagokat összegyúrjuk, kb. fél órát állni hagyjuk, hogy a zabliszt bedagadjon.

Lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a gesztenyepürével, melyet habosra kavartunk az édesítővel és a kókusztejszínnel, és óvatosan feltekerjük.

A tetejét kókuszreszelékkel megszórjuk.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!