Gesztenyegolyó

Gesztenyegolyó

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 5 dkg gesztenyeliszt
  • 5 dkg vaj
  • annyi kókusztej, hogy formázható legyen

a csokimázhoz:

  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál kakaó
  • ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A golyók alapanyagait összegyúrjuk, apró gombócokat formázunk belőle.

A vajat mikrobán felolvasztjuk, a kakaót és az édesítőt belekeverjük, a gombócokat félig belemártjuk, majd hűtőbe tesszük.

Dermedés után fogyasztható.

Fogytán a nasi? Villámgyors kedvenc nem csak karácsonyra.

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk