Gesztenyegolyó

Gesztenyegolyó

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 5 dkg puha vaj
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg darált keksz
  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 3 evőkanál rum vagy rumaroma

Elkészítés:

Elkészítés: A vajat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a darált kekszet, a gesztenyemasszát és a rumot. Jól formázható masszát kell kapnunk, így szükség esetén egy kis darált kekszet vagy rumot még adhatunk hozzá.

Az elkészült masszából golyókat formázunk, melyeket hűtőben tároljunk. Amennyiben időnk engedi, csokimázzal bevonhatjuk a golyókat.

Hasonló receptek