Gesztenyegolyó

Gesztenyegolyó
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 5 dkg gesztenyeliszt
  • 5 dkg vaj
  • annyi kókusztej, hogy formázható legyen
  • a csokimázhoz:
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál kakaó
  • ízlés szerint édesítő
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 5 dkg gesztenyeliszt
  • 5 dkg vaj
  • kókusztej
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál kakaó
  • édesítő

Elkészítés:

A golyók alapanyagait összegyúrjuk, apró gombócokat formázunk belőle.

A vajat mikrobán felolvasztjuk, a kakaót és az édesítőt belekeverjük, a gombócokat félig belemártjuk, majd hűtőbe tesszük.

Dermedés után fogyasztható.

Fogytán a nasi? Villámgyors kedvenc nem csak karácsonyra.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!