Gesztenye fagyi

Gesztenye fagyi
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 25 dkg gesztenye massza (Maroni)
  • 5 dl Hulala
  • egy maréknyi mazsola
  • 25 dkg gesztenye massza (Maroni)
  • 5 dl Hulala
  • egy maréknyi mazsola

Elkészítés:

A gesztenyét kiolvadni hagyjuk. A Hulalát kemény habbá verjük, és hozzáadjuk, a krumplinyomón, esetleg fokhagymanyomón áttört gesztenyét.

A fagyasztóból kivesszük a fagyi gépet, és a nyíláson adagoljuk a gépbe a masszát. (Fagyasztási idő, kb. 20 perc, én félidőben egy maréknyi mazsolával gazdagítottam.)

Kínálhatjuk tejszínhabbal, gyümölcsökkel, vagy csoki öntettel is.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!