Gazpacho

Gazpacho
Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 kg paradicsom
  • 1/2 db kígyó uborka
  • 1-1 db kalifornia paprika
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál almaecet
  • 1 bögre víz (kb. 2 dl)
  • őrölt fehérbors
  • 1 kg paradicsom
  • 1/2 db kígyó uborka
  • 1-1 db kalifornia paprika
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál almaecet
  • 1 bögre víz (kb. 2 dl)
  • őrölt fehérbors

Elkészítés:

Megmossuk az összes zöldséget, majd felaprítjuk, és leturmixoljuk. A fokhagymát átpréseljük, a vöröshagymát lereszeljük, majd a többihez adjuk.

Megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük a zsemlemorzsával, arra löttyintjük az olajat, majd az ecetet, és vízzel felöntjük. Hűtőbe rakjuk hűlni.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti