Elkészítés:
Bőre alatt sózom, borsozom a csirkecombokat.A zsemledarabokat tejbe áztatom és kifacsarva tálba rakom, ehhez felverem a tojást sóval, borssal és aprózott petrezselmyet is szórok bele.Apróra vágott szalonnát pirítok és félrerakom.Azon a zsíron gombát és májat piritok, végül a májat áttöröm.Ezeket hozzákeverem a tojáshoz, alaposan összevegyítem és forró vajon kissé melegítem.A tölteléket a csirkecombok bőre alá töltöm, ujjal vagy kanál segítségével.Kikent tepsibe fektetem bele a húst és olvasztott vajjal lekenem, majd pirosra sütöm 150 fokon.Közben többször is vajjal kenem őket, nehogy a bőre felrepedjen.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti