Gazdagon rakott nokedli

Gazdagon rakott nokedli

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg finomliszt
  • 20 dkg házi füstölt kolbász
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 6 db főtt tojás
  • 2 db tojás
  • 4 dl tejföl
  • 10 dkg trappista sajt
  • 1 mk. só
  • 2 ek. olaj
  • 4,5 dl hideg víz

Elkészítés:

Galuskatésztát gyúrok lisztből, tojásból, sóból, vízből, majd forró vízbe szaggatva kifőzöm.

Felkockázott szalonná lesütök és a nokedlihez keverem.

Kikent tűzálló tálba halmozom a felét, sózom, borsozom, karikázott kolbászt, főtt tojáskarikákat teszek rá.

Fele tejföllel simítom és a maradék galuskát is ráteszem.

Tetejét tejföllel és reszelt sajttal fedem le.

Közepes hőfokon megsütöm 20 perc alatt.

Hasonló receptek