Gazdag leves spórolós napokra

Gazdag leves spórolós napokra
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 karfiol
  • 2 db közepes burgonya
  • 25 dkg csirkemáj
  • 1 db húsleves kocka
  • só és bors ízlés szerint
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 fej karfiol
  • 2 db közepes burgonya
  • 25 dkg csirkemáj
  • 1 db húsleves kocka
  • bors

Elkészítés:

A zöldségeket megpucoljuk, felkockázzuk. A hagymát kevés olajon megpirítjuk, és hozzátesszük a májat. Kicsit megpirítjuk rajta azt is. Felöntjük 1,5 l vízzel és belerakjuk a felkockázott zöldségeket, és húsleves kockát és megfőzzük.

Ha a zöldségek megpuhultak, tetszőlegesen lehet bele tenni levesbetétet.

Megjegyzés:

A receptet Brigusz küldte be. Köszönjük!