Fűszeres mázba forgatott csirkeszárnyak

Fűszeres mázba forgatott csirkeszárnyak

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 1 vöröshagyma
  • 1,5 dl húsleves
  • 5 ek. étolaj
  • 5 ek. cukor
  • 1 ek. bazsalikomlevél
  • 1 ek. korianderzöld
  • 1 kk. őrölt feketebors

Elkészítés:

A konyhakész csirkeszárnyat kettévágom és behűtöm.Felaprítom a hagymát és a fűszereket.Wokban olajat melegítek füstölésig és ebben pirosodásig sütöm a szárnyakat, majd kiveszem.A hagymát megfonnyasztom a wokban és cukorral hintem, állandó keverés mellet karamellizálom és ráöntöm a levest.A szárnyakat belerakom, fűszerezem és fedél alatt, kis lángon sütöm fél óráig, egészen puhulásig és amíg bevonat nem keletkezik rajta.Párolt rizs és zöldség illik hozzá.

Neked ajánljuk