Fűszeres csirkeszárnyak kukoricapelyhes bundában

Fűszeres csirkeszárnyak kukoricapelyhes bundában

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 1 kávéskanál őrölt koriander
  • 1/2 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 kávéskanál őrölt színes bors
  • 1 kávéskanál őrölt chilipaprika
  • 1 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
  • 1/2 kávéskanál cayenne bors

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük.

A szárnyakat kipanírozzuk. Bő, forró olajban kisütjük.

Neked ajánljuk