Füstölthúsos tokány

Füstölthúsos tokány

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg csemege uborka
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • őrölt feketebors

Elkészítés:

A hagymát felaprítom, a többi húst, szalonnát, sonkát és uborkát pedig felcsíkozom.A füstölt szalonnát lepirítom és a hagymán megdinsztelem.Hozzáadom a sertéscombot vagy lapockát ízlés szerint ki mit választ, megsózom és borsozom és mindig csak kis vizet aláöntve párolom.Hogyha félig megpuhult a hús a sonkát ráteszem és mikor a hús teljesen megpuhult akkor mehet bele a csemege uborka és pradicsompüré.Átpirítom majd leveszem a tűzről és kész is.

Neked ajánljuk