Füstölt Lazacsaláta zöldség ágyon

Füstölt Lazacsaláta zöldség ágyon
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csomag (40dkg) vegyes saláta
  • 10 dkg szeletelt füstölt lazac
  • 4 db lágyra főzött, negyedekre vágott tojás
  • 1 csokor friss aprított kapor
  • 4 db kockára vágott koktél paradicsom
  • 1 kis fej lila hagyma, gerezdekre vágva
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 csomag vegyes saláta
  • 10 dkg szeletelt füstölt lazac
  • 4 db lágyra főzött, negyedekre vágott tojás
  • 1 csokor friss aprított kapor
  • 4 db kockára vágott koktél paradicsom
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 4 evőkanál majonéz

Elkészítés:

Egy nagy tálba szórjuk a saláta keveréket, a lila hagymát, a kapor nagy részét és a koktél paradicsomot, és óvatosan összekeverjük. Rácsurgatjuk a majonézt.

A lazac szelteket csikokra vágjuk, feltekerjük, elhelyezzük a tálon, rárakjuk a negyed tojásokat. Végezetül meghintjük friss kaporral. Hidegen kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti