füstölt lazac, kaviárral és kapros tejszínes mártással

füstölt lazac, kaviárral és kapros tejszínes mártással

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 dl főzőtejszín
  • 8 dkg füstölt lazac
  • 1 kis üveg fekete kaviár
  • 1 kis csokor friss kapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom
  • bors

Elkészítés:

A mártáshoz a főzőtejszínt lassú tűzön felmelegítjük, belereszeeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd a kapor 3/4 részét felaprítjuk, és a mártáshoz adjuk.

Lazaccsíkokat vágunk, kevés kaviárral és friss kaporral tálaljuk.

Hasonló receptek