Elkészítés:
A csirkemellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, fűszerezzük. A füstölt vékony kolbászt felszeleteljük, egy serpenyőbe rakjuk és lassú tűzön hagyjuk, hogy zsiradékot engedjen, majd belerakjuk a csirkemell szeleteket és szépen megsütjük, majd tálalásnál megszórjuk sajttal és rárakjuk a kisült kolbász karikákat is.
Közben a burgonyát megpucoljuk, felszeleteljük, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és jól áttörjük. Margarinnal és tejföllel kikeverjük. Uborkasalátával tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Csernáczki Zsanett küldte be. Köszönjük!
Kategóriák
szárnyasétel
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
krumplis
,
sajtos