Füstölt kolbászos csirkemellfilé burgonyapürével

Füstölt kolbászos csirkemellfilé burgonyapürével
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg füstölt vékony kolbász
  • 10 dkg füstölt sajt
  • só, bors, vegeta
  • 1 kg burgonya
  • 1 doboz tejföl
  • 1 evőkanál margarin
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg füstölt vékony kolbász
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 kg burgonya
  • 1 doboz tejföl
  • 1 evőkanál margarin
  • bors

Elkészítés:

A csirkemellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, fűszerezzük. A füstölt vékony kolbászt felszeleteljük, egy serpenyőbe rakjuk és lassú tűzön hagyjuk, hogy zsiradékot engedjen, majd belerakjuk a csirkemell szeleteket és szépen megsütjük, majd tálalásnál megszórjuk sajttal és rárakjuk a kisült kolbász karikákat is.

Közben a burgonyát megpucoljuk, felszeleteljük, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és jól áttörjük. Margarinnal és tejföllel kikeverjük. Uborkasalátával tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Csernáczki Zsanett küldte be. Köszönjük!