Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A vajat felolvasztjuk egy 3 literes fazékban, rádobjuk a hagyma szeleteket, kissé megpároljuk (szükség szerint kevés vizet adhatunk hozzá), majd a lisztet is hozzáadjuk, és felengedjük a vízzel, hozzáadjuk a fűszereket és puhára főzzük.
Közben a gluténmentes kenyeret felkockázunk, mikróban vagy a sütőben megpirítjuk, a sajtot lereszeljük, majd az elkészült levest leveses csészékbe merjük, kenyérkockával és reszelt sajttal kínáljuk.
Megjegyzés:
A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
francia
,
vegetáriánus
,
klasszikus
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
leves