Forralt almalé

Forralt almalé
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1,5 dl almalé
  • 1/2 rúd egész fahéj
  • 2-3 szem egész szegfűszeg
  • 1 mokkáskanál nádcukor
  • 1,5 dl almalé
  • 1/2 rúd egész fahéj
  • 2-3 szem egész szegfűszeg
  • 1 mokkáskanál nádcukor

Elkészítés:

Az almalét egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot, az egész fahéjat és szegfűszeget.

Ezeket együtt felforraljuk, majd hőálló pohárba, bögrébe töltjük

Megjegyzés:

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti