Fordított hús

Fordított hús

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 5 szelet tarja
  • zsemlemorzsa
  • tojás
  • liszt
  • 4 dl víz
  • 4 evőkanál ketchup
  • 4 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • 1-2 nagyobb hagyma
  • 20 dkg gomba
  • kukoricás mexikói zöldségkeverék

Elkészítés:

A tarját fordítva bepanírozzuk, tehát zsemlemorzsa, tojás, liszt, majd hirtelen mindkét oldalát kisütjük, és tepsibe tesszük.

A vizet a ketchuppal, a mustárral és az ételízesítővel kikeverjük. A hagymát a hús tetejére tesszük, majd ráhelyezünk 20 dkg gombát, és ennek tetejére öntjük a mexikói keveréket, elsimítjuk.

Ráöntjük az öntetet, a tepsit alufóliával lefedjük, és sütőben megsütjük.

Neked ajánljuk