Fokhagymás-vajon sült garnélarák

Fokhagymás-vajon sült garnélarák

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Rafinált ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg filézett, nyers garnélarák
  • 4 gerezd átpaszírozott fokhagyma
  • 6-8 dkg vaj
  • 4 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • ½ csokor petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

Elkészítés:

Az átmosott ,filézett garnélarákokat egy mély tálba teszem. Az petrezselymet,sóval,borssal,fokhagymával,olívaolajjal összekeverem, és az így kapott ízletes páclevet a tálban lévő rákokra öntöm.Hagyom állni egy órát,hogy összeérjenek az ízek,majd forró olajon pirosra megpirítom, teflon serpenyőben,közben fokhagymás-vajat locsolgatok a rákokra és ízlés szerint pirítóssal,zöldsékörettel tálalható.

Neked ajánljuk