Hozzávalók:
  • 8 db csirkecomb
  • 4 dl tejföl
  • 20 dkg sajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl olaj
  • 1 ek. mustár
  • 1 ek. ételízesítő
  • bors
  • 8 db csirkecomb
  • 4 dl tejföl
  • 1 ek. mustár
  • 1 ek. ételízesítő
  • bors
  • 1 fej fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl olaj
  • 20 dkg sajt

Fokhagymás-mustáros csirkecomb

Elkészítési idő
5,0 21 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Összekeverem a tejfölt, az ételízesítőt, a mustárt, a borsot, az átzúzott fokhagymát és az olajat.

A combokat bekenem vajjal, és belemártom ebbe a szószba.

Tepsibe rakom őket, fóliával letakarom, és nagy lángon 40 percig sütöm.

Megszórom reszelt sajttal, és fólia nélkül pirosra sütöm.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti