Elkészítés:
A halat alaposan megmossuk. A száraz hozzávalókat egy tálba tesszük, ezután hozzáadjuk a sört és jól összekeverjük. Szükség szerint még egy pici sört hozzáadhatunk. Gyorsan simára keverjük az egészet. Egy sűrűbb palacsintatészta állagú masszát kell kapnunk
A halat konyhai papírtörlővel leszárítjuk, mindkét oldalán megsózzuk és a sörtésztába forgatjuk. Óvatosan beleengedjük a forró olajba, és kb. 4-5 percig sütjük, amíg szép aranybarna színe nem lesz.
A burgonyát meghámozzuk és aranybarnára sütjük.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
halétel
,
szabadtűzi étel
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
pofonegyszerű
,
30 perc
,
főétel
,
krumplis