Finom zöldborsóleves

Finom zöldborsóleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 2 szem burgonya
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  • 2 evőkanál finomliszt
  • 1 kg borsó
  • 2 dl tej
  • 2 szál répa
  • 2 szál fehérrépa
  • zsír
  • csipetke

Elkészítés:

Elkészítés:

Vágjuk apróra a zöldségeket, majd a borsóval együtt a vízben megfőzzük.

Rántást készítünk a zsírból és a lisztből. Pirospaprikát adunk hozzá, majd felengedjük tejjel. Öntsük bele a levesbe! Forraljuk össze, majd rakjuk bele a csipetkét!

Neked ajánljuk