Finom szoljanka

Finom szoljanka

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 10 dkg savanyú uborka
  • 2 dl tejföl
  • 2 evőkanál olaj
  • 80 dkg fejes káposzta
  • 25 dkg gomba
  • 3 dkg morzsa
  • 1 db babérlevél
  • 5 dkg paradicsompüré
  • édesítőszer
  • 10 dkg hagyma

Elkészítés:

Elkészítés:

Sózzuk meg a legyalult káposztát, és pároljuk meg a felszeletelt hagymával együtt!

Mielőtt puha lenne, rakjuk bele az edénybe a paradicsompürét, pár csepp édesítőt és a paradicsompürét!

Főzzük meg a felszeletelt gombát! Keverjük hozzá a felszeletelt uborkát!

Tegyük bele egy tűzálló tálba a káposztakeverék felét! Öntsük rá a gombát, majd takarjuk be a káposzta másik felével! Öntsük le tejföllel a tetejét, majd szórjuk meg morzsával! Süssük meg 10 perc alatt előmelegített sütőben!

Hasonló receptek