Finom palóc gulyás

Finom palóc gulyás

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhahús
  • 1 fej hagyma
  • 20 dkg krumpli
  • őrölt bors
  • liszt
  • tejföl
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 répa
  • 40 dkg zöldbab
  • pirospaprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Dinszteljük meg kevés olajon a hagymát!

Rakjuk rá a felkockázott húst, és dinszteljük fehéredésig!

Húzzuk le a tűzről, és szórjuk meg pirospaprikával, sóval és borssal!

Öntsük fel vízzel, és készítsünk belőle pörköltet takaréklángon, fedett edényben!

A puha húshoz tegyük hozzá a felkockázott krumplit és a felszelt répát! Öntsük fel annyi vízzel, hogy a lé mindent ellepjen!

Amikor félpuha, tegyük bele a zöldbabot, és főzzük az egészet puhára!

Habarjuk be a lisztes tejföllel!

Neked ajánljuk