Finom lazac krumplival

Finom lazac krumplival

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 szál zöldhagyma
  • 1 dl tejszín
  • 40 dkg krumpli
  • 3 cl extra szűz olívaolaj
  • 1 szál petrezselyem
  • 5 dkg margarin
  • 50 dkg lazac
  • 4 dkg póréhagyma
  • 1 alma
  • 5 dkg dióbél

Elkészítés:

Elkészítés:

Bőrözzük le a lazacot, szálkázzuk ki, és vágjuk fél cm-es szeletekre!

Csumázzuk ki az almát, hámozzuk le a héját, és cikkezzük fel!

Főzzük meg a krumplit a héjában, pucoljuk meg, majd szeleteljük fel!

Vágjuk apróra a petrezselymet és a hagymákat!

Pirítsuk meg a krumplit az olajon!

Adjuk hozzá a lazacot, a diót, az almát és a vajat! Sózzuk és borsozzuk. Pirítsuk össze az eddigieket, és ha kész, öntsük hozzá a tejszínt, majd adjuk hozzá a hagymákat és a petrezselymet! Összeforraljuk, majd tálaljuk.

Neked ajánljuk