Finom halászlé vegyes halból

Finom halászlé vegyes halból

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 kiskanál pirospaprika
  • 1 dl tejföl
  • 30 dkg hagyma
  • zsír
  • mustár
  • bors
  • babérlevél
  • 2 kg vegyes hal
  • 6 szelet hal

Elkészítés:

Elkészítés:

Dinszteljük üvegesre zsíron a hagymát! Húzzuk félre, majd tegyük bele a pirospaprikát és az alaplének elkészített halat! Engedjük fel 2 liter vízzel, majd főzzük puhára!

Passzírozzuk át a halat egy kisebb lyukú húsdarálón! Még adjunk hozzá kis vizet! Ízesítsük borssal, babérlevéllel és sóval! Tegyük bele a felkockázott halat!

Keverjük össze a tejfölt és a mustárt! Szedjünk rá kicsit a léből, majd keverjük össze! Ha a halkockák is puhák lettek, tegyük bele a mustáros tejfölt a többi lébe! Forraljuk össze az egészet!

Neked ajánljuk