Finom csuka

Finom csuka

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csuka
  • 2 dl fehérbor
  • 2 dl víz
  • 2 fej hagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 db tojássárgája
  • őrölt fehérbors
  • 2 dl tejföl
  • 15 dkg vaj
  • 2 evőkanál liszt

Elkészítés:

Elkészítés:

Szeleteljük fel a csukát!

Süssük át a szeletek mindkét oldalát vajon úgy, hogy a hús fehér maradjon! Szórjuk meg liszttel, ezután locsoljuk meg vízzel és borral! Tegyük bele a hagymát, a gombát, sót és borsot! Pároljuk készre!

Ha kész, öntsük rá a tejfölös tojássárgákat! Forraljuk fel! Tálaljunk!

Neked ajánljuk