Finom ananászleves

Finom ananászleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 dl tejszín
  • 4 db kardamommag kikapart belseje
  • őrölt fahéj
  • fél csomag tejszínízű pudingpor
  • citromfűlevél
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 db ananász
  • 1 db citrom

Elkészítés:

Elkészítés:

Pucoljuk meg az ananászt, majd vágjuk le a torzsa középső részéről a gyümölcshúst! Kockázzuk fel, és kezdjük el karamellizálni a cukorral és a fűszerekkel!

Öntsük fel 1,8 liter vízzel, facsarjuk bele a citromot, majd adjuk hozzá a megmosott héját is!

Keverjük el a tejszínt fél csomag pudingporral! Felforraljuk, majd öntsük hozzá a vízhez!

Neked ajánljuk